Vraag & antwoord

Heeft u een vraag over onze tenten of over onze mogelijkheden? Grote kans dat u het antwoord hieronder vindt. Indien uw vraag er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Mijn bouwplaats is niet vlak, kan hier toch een tent worden geplaatst?

Bij het leggen van de vloer vlakken wij de oppervlakte uit met een laser. Kleine oneffenheden werken we weg met houtblokken, eventueel grotere oneffenheden vlakken met layerconstructie. Hierdoor is het mogelijk om bijna op elke ongelijke ondergrond toch een tent te plaatsen. Twijfelt u over de mogelijkheid bij u? Neem dan contact met ons op.

Hoe wordt de tent verankerd?

Wij plaatsen de tent met of zonder vloer. In het geval dat er een vloer in de tent wordt geplaatst, functioneert deze als verankering. Indien er geen vloer in wordt geplaatst, zullen we in de eerste instantie verankeren met pinnen in de grond van 80 cm lang. Op veel plaatsen is het niet mogelijk om met pinnen in de grond te werken, wij beschikken dan over betonblokken van 450 kg per stuk. Hierdoor kunnen wij op elke gewenste ondergrond een tent plaatsen.

Is een tent ook geschikt in de winter?

We kunnen de tent met harde wanden en glaspanelen plaatsen. Voor het extra comfort en warmte beschikken we over dieselheaters, deze maken het in de hele tent behaaglijk ongeacht de kou buiten.

Ik heb een project buiten dat af moet, is een tent hiervoor een optie?

Veel bedrijven die buiten werken zijn afhankelijk van het weer. Indien er een opleverdatum is afgesproken en het weer zit tegen is een doorwerktent een ideale optie. Deze tijdelijke accommodatie beschermt de werkplaats tegen weersinvloeden waardoor er gewoon kan worden doorgewerkt. Deze werktent kan wel of niet verwarmd worden met een van onze dieselheaters.

Welke maat tent heb ik nodig?

De afmeting van de tent is afhankelijk van verschillende factoren. In de eerste plaats natuurlijk de ruimte die er is waar gebouwd kan worden. Verder is het aantal bezoekers van belang (wij gaan gemiddeld uit van 1 persoon per m2), komt er een podium en/of bar in de tent, al deze factoren spelen mee.

Wij helpen u hier graag bij zodat er een passende tent geplaatst kan worden.

Welke maten tenten zijn er?

We beschikken over diverse maten tenten. De breedte varieert, in ons assortiment hebben we 3, 5, 6, 8, 10, 15 meter breed. De lengte is aan uw wensen aan te passen (in segmenten van 3 of 5 meter).

Kunnen jullie ook een tent in onze tuin plaatsen?

Of er een tent in de tuin past is afhankelijk van de ruimte in de tuin en de bereikbaarheid. Indien u hierover twijfelt komen wij vrijblijvend op locatie kijken.

Heb ik een vergunning nodig?

Of er een vergunning nodig is verschilt per gemeente. Indien dit het geval is beschikken wij over tentboeken, brandveiligheidscertificaten en kunnen we een op maat gemaakte tekening met nooduitgangen, vluchtroutes e.d. voor u opmaken. Tevens is ons personeel VCA gecertificeerd.

Onze zeilmakerij maakt ieder zeil naar wens

Naar zeilmakerij

Bekijk ons uitgebreide verhuuraanbod

Naar assortiment

Een offerte op maat? We horen graag van u

Naar contact

Onze zeilmakerij maakt ieder zeil naar wens

Naar zeilmakerij

Bekijk ons uitgebreide verhuuraanbod

Naar assortiment

Een offerte op maat? We horen graag van u

Naar contact