Door onze jarenlange ervaring in het verhuur van pagodetenten, podia, spantenten, alu-tenten en diverse accessoires zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een barbeque in uw achtertuin, een groot evenement of een werktent. Volledig verzorgt want wij verhuren alles wat u nodig heeft.

Vacature

Momenteel hebben wij een vacature voor ' Medewerker Verhuur'  als medewerker Verhuur ben je het visitekaartje van ons bedrijf op de bouw-locatie, aanspreekpunt voor de klant en je collega's. Als chauffeur ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de materialen. Tevens zorg je dat op de bedrijfslocatie alles op rolletjes loopt, zodat we de klanten de kwaliteit kunnen leveren die ze van ons gewend zijn. Ben jij die klantgerichte, stressbestendige alleskunner met rijbewijs B, BE, CE en code 95 en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op.

Veiligheid

Verhuurbedrijf de Vlieger hecht veel waarde aan de veiligheid van onze producten. Het gehele assortiment voldoet dan ook aan strenge veiligheidseisen. Zo zijn alle tentzeilen voorzien van brandvertragend materiaal en hebben al onze medewerkers een geldig VCA-diploma in hun bezit.

Brandveiligheidcertificaten

  • Veiligheidsnormen van tenten
  • Certificaat materiaal
  • Kamerschermen brandwerend certificaat
  • Harde wanden
  • Statische berekening staalframe verplaatsbare tribune

Voor uw vergunningaanvraag kunnen wij een tekening op maat maken met de bovengenoemde certificaten als bijlage. Zo kunt u uw vergunning aanvraag in één keer volledig indienen.

Logistiek

Vanuit onze vestiging in Bruinisse tranporteren wij de materialen naar onze klanten. Ons wagenpark bestaat uit diverse vrachtwagens, bakwagens, aanhangers en een shovel. Zo kunnen wij op (bijna) elk gewenste plaats leveren.

Werkplaats en onderhoud

Om ten alle tijden schone witte tentzeilen te leveren zijn wij voorzien van onze eigen zeilenwasmachine. Eerst worden de zeilen in de wasmachine geborsteld en bij uitkomst worden ze gelijktijdig gedroogd. Ook onze kunststof en glaspanelen worden na elke levering zorgvuldig in onze werkplaats gereinigd.

Branchevereniging

Al jarenlang zijn wij aangesloten bij de TVD, dit is dé branchevereniging voor Nederlandse tentenverhuurders. Zo zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche.