Schaatsbaan

Het hele jaar door schaatsen, welke weersomstandigheden dan ook!

Door steeds zachtere winters in nederland wordt het steeds lastiger om op natuurijs te schaatsen. Een kunststof schaatsbaan is de ideale oplossing! De schaatsbaan is 365 dagen per jaar te gebruiken voor zowel binnen als buiten. De glijcapaciteit van de kunststofplaten komt voor 95-97% overeen met echt ijs en uw bezoekers hebben geen last meer van een nat pak door het vallen.

U kunt zelf kiezen of de kunstijsbaan geheel of gedeeltelijk wordt overdekt. Hierdoor kan de baan in alle weersomstandigheden worden gebruikt.

De kunststof schaatsbaan bestaat uit panelen van 2×1 meter, zo kunnen wij bijna elk gewenst formaat leveren. De banen kunnen razendsnel worden opgebouwd, hierdoor is 1 dag huren al erg aantrekkelijk.

Kijk voor meer informatie op www.altijdschaatsplezier.nl.

Alu-tenten


Een personeelsfeest of bruiloft? Onze Alu-tenten zijn hier geknipt voor! Zowel met mooi weer; de zijkanten kunnen dan open worden gelaten waardoor de buitenruimte erbij kan worden betrokken. Of, als het koud is; dan plaatsen we harde wanden en koppelen er een dieselheater aan zodat de temperatuur in de tent behaagelijk is.

Meer over Alu-tenten

Partytenten


Partytenten zijn de kleinere tenten in ons assortiment. Ideaal voor een barbecue in de achtertuin met beperkte ruimte.

Meer over Partytenten

Overig inventaris


Verlichting, servies of bestek nodig? Een bar met tap op uw feestje? U kunt het zo gek niet verzinnen of we verhuren het!

Meer over Overig inventaris

Onze zeilmakerij maakt ieder zeil naar wens

Naar zeilmakerij

Bekijk ons uitgebreide verhuuraanbod

Naar verhuur

Een offerte op maat? We horen graag van u

Naar contact

Onze zeilmakerij maakt ieder zeil naar wens

Naar zeilmakerij

Bekijk ons uitgebreide verhuuraanbod

Naar verhuur

Een offerte op maat? We horen graag van u

Naar contact