Podia

We beschikken zowel over podia voor binnen, als buiten (overdekt) in diverse afmetingen.

Buitenpodium zonder overkapping

De buitenpodia zonder overkapping zijn leverbaar in diverse afmetingen. De hoogte varieert tussen de 0,70 tot 1,30 meter, gemeten vanaf het laagste punt. Het podium wordt altijd waterpas opgeleverd en voorzien van een trap. Op aanvraag kan het podium met brandwerende PVC worden afgerokt.

Buitenpodium met overkapping

Onze buitenpodia zijn leverbaar in de breedte afmetingen 5, 6, 8, 10 en 15 meter. De diepte van het podium gaat per 5m. De zeikanthoogte van de overkapping bedraagt 2,30m. Het podium wordt standaard voorzien van wit zeildoek, op aanvraag kunnen wij ook zwart of transparante zeilen leveren. De hoogte varieert tussen de 0,70 tot 1,30 meter, gemeten vanaf het laagste punt. Het podium wordt altijd waterpas opgeleverd en voorzien van trap en brandwerende PVC rok. Het podium moet goed verankerd kunnen worden in de grond d.m.v. haringen van ca. 1m. Indien de ondergrond dit niet toelaat door bijvoorbeeld asfalt, zand, beton etc. kunnen wij balastblokken erbij aanbieden. Het aantal ballastblokken is afhankelijk van de afmeting van het podium.

Podiumelementen

De podiumelementen hebben een standaard afmeting van 2x1m. zo kan bijna elk gewenste afmeting geplaatst worden. De hoogtes van de elementen variëren van 20, 40, 60 en 80 cm.
Bij het bouwen van deze podia gaan we uit van een vlakke ondergrond en worden standaard geleverd met trap. Op aanvraag kunnen we de elementen afrokken met zwarte afrokstof.

Alu-tenten


Een personeelsfeest of bruiloft? Onze Alu-tenten zijn hier geknipt voor! Zowel met mooi weer; de zijkanten kunnen dan open worden gelaten waardoor de buitenruimte erbij kan worden betrokken. Of, als het koud is; dan plaatsen we harde wanden en koppelen er een dieselheater aan zodat de temperatuur in de tent behaagelijk is.

Meer over Alu-tenten

Partytenten


Partytenten zijn de kleinere tenten in ons assortiment. Ideaal voor een barbecue in de achtertuin met beperkte ruimte.

Meer over Partytenten

Tafels en Stoelen


Wij voeren een zeer breed assortiment van verschillende tafels en stoelen. Van lounge set tot statafels, dinertafels tot barkrukken, in verschillende uitvoeringen, kleuren en grote.

Meer over Tafels en stoelen

Onze zeilmakerij maakt ieder zeil naar wens

Naar zeilmakerij

Bekijk ons uitgebreide verhuuraanbod

Naar verhuur

Een offerte op maat? We horen graag van u

Naar contact

Onze zeilmakerij maakt ieder zeil naar wens

Naar zeilmakerij

Bekijk ons uitgebreide verhuuraanbod

Naar verhuur

Een offerte op maat? We horen graag van u

Naar contact