overig inventaris

Verlichting, servies of bestek nodig? Een bar met tap op uw feestje? U kunt het zo gek niet verzinnen of we verhuren het!

Vaak heeft u nog keuze uit verschillende modellen. Een bepaald thema? Wij hebben de benodigheden hiervoor. Denk bijvoorbeeld aan de geprinte (Event in Stijl) zeilen welke we in een tent of in een losstaand frame kunnen plaatsen. Of een kist met decoratiemateriaal, u kunt ervoor bij ons terecht. Interesse? Neem een kijkje in onze webshop en vraag via de winkelwagen uw vrijblijvende offerte aan!

Tafels en Stoelen


Wij voeren een zeer breed assortiment van verschillende tafels en stoelen. Van lounge set tot statafels, dinertafels tot barkrukken, in verschillende uitvoeringen, kleuren en grote.

Meer over Tafels en stoelen

Alu-tenten


Een personeelsfeest of bruiloft? Onze Alu-tenten zijn hier geknipt voor! Zowel met mooi weer; de zijkanten kunnen dan open worden gelaten waardoor de buitenruimte erbij kan worden betrokken. Of, als het koud is; dan plaatsen we harde wanden en koppelen er een dieselheater aan zodat de temperatuur in de tent behaagelijk is.

Meer over Alu-tenten

Pagodetenten


De pagodetent is met zijn punt al feestelijk om te zien. Net als bij onze alu-tenten is het mogelijk deze met zeilen, dicht of doorzichtig te krijgen, en met harde wanden en glaspanelen. Voor net dat beetje luxe en warmte.

Meer over Pagodetenten

Onze zeilmakerij maakt ieder zeil naar wens

Naar zeilmakerij

Bekijk ons uitgebreide verhuuraanbod

Naar verhuur

Een offerte op maat? We horen graag van u

Naar contact

Onze zeilmakerij maakt ieder zeil naar wens

Naar zeilmakerij

Bekijk ons uitgebreide verhuuraanbod

Naar verhuur

Een offerte op maat? We horen graag van u

Naar contact